“... Želim da se posvetite osobno, kao obitelji i župe, tako da sve pripada Bogu preko mojih ruku.

Zato, draga dječice, molite da shvatite veličinu ove poruke koju vam dajem.

Ne želim ništa za sebe, nego sve za spasenje vaših duša.

Sotona je jak i zato se vi, dječice, ustrajnom molitvom privijte uz moje majčinsko srce.

(Poruka 25. listopada 1988)

 

 

 

 

 

 

Bog želi svakog pojedinca privesti ovoj sreći za kojom čezne! Pozvao nas je da nađemo sreću i zauvijek ju posjedujemo. Nikomu ne smije biti dovoljno samo „vjerovati“, a da Boga ne iskusi!

Marija je naš uzor, model našega poziva, otkupljeni čovjek. Marija ne oduzima Bogu snagu nego naprotiv. Prihvaćamo njezinu konkretnu pomoć jer je ona Božji dar nama i naš put k njemu.

Ima ljudi koji dolaze iz svijeta, koji poznaju sve “radosti” svijeta a nakon toga su upoznali Mariju, ona im je toliko darovala da je sad za njih sve ostalo jeftino i lažno. I ja sam jedan od njih i znam od nebeske Majke da svatko može imati tu sreću ako želi!

Marija je Božja riznica, Djeliteljica milosti koju trebamo za naš nadnaravni život, za život duše. Marija je duhovna Majka koja nas vodi i pokaziva nam put, kojim je sâma prva od nas išla! Stoga ju trebamo sve više upoznavati.

Marija je posjedovala sreću već na ovoj zemlji, unatoč mnogoj boli i patnji, i ona ima sreću za nas. Ta naša sreća je sâma osoba Isus Krist. Marija nas vodi k njemu i na njegovom putu istine, života i pobjede. Ona nas odgaja kako bi uistinu ljubili Boga i jedni druge.

Tko ljubi Mariju, taj ljubi ono što je dobro i lijepo, taj ljubi život i dalje ga traži, taj ljubi Boga.

Mi ne slijedimo tek neke ideje ili predodžbe o željama, nego živa iskustva i otkrivenja. Biblijska i crkvena obrazloženja za potpunu posvetu nebeskoj Majci pomažu da se ispravno uvrstimo i usidrimo u posvetu.

Marija je znak koji je Bog postavio cijelom svijetu! Jer On želi da s njom idemo putem pobjede putem prema vječnom životu.

Što je posveta ukratko:
Odluka za pravi život s Bogom. Stoga Mariju prihvaćamo kao Majku i potpuno joj se predajemo i s njom i kroz nju idemo putem pobjede, koji je put obraćenja. Preuzimamo i zadatak…

Posveta njenom majčinskom Srcu joj dozvoljava da me štiti i da mi daruje vječni spas. U njoj imam sve, puninu ljubavi, mira i radosti, nalazim utjehu i snagu, putokaz i širinu.

Idimo naš jedinstveni životni put na ovom svijetu s Marijom!


Frank Möller